Connect with us

Inspirativne priče

ZIP četvrtkom– Zagorje i poduzetništvo na Radio Stubici nastavlja se i u ovoj godini

Serijal emisija o poduzetništvu i gospodarstvu u suradnji ZIP portala i Radio Stubice emitirati će se i ove godine u istom terminu, četvrtkom od 16,45.

Podsjećamo, emisijama ZIP četvrtkom– Zagorje i poduzetništvo na Radio Stubici želimo naglasiti važnost poticanja poduzetništva, posebice ulazak žena u poduzetničke vode, važnost usklađivanja obrazovanja sa potrebama gospodarstva i  želimo naglasiti da je potrebna sinergija svih dionika društva kako bi se stvorila poželjna poduzetnička klima, kao i o važnosti aktivnog praćenja svih događanja u zajednici, počevši od lokalnog do globalnog.

Gošće ili gosti emisije kroz razgovor razotkrivaju nepoznate detalje sa svojega poslovnog puta, podsjećaju se na najljepše, ali i na najteže trenutke u poslu –„trnjem do uspjeha“ , analiziraju aktualno poslovanje svojih tvrtki, te otkrivati planove za budućnost.

Naime, poduzetnici su najpozitivnija snaga našeg gospodarstva, ali se i nakon više od trideset godina naše nove države i novog načina poslovanja o poduzetništvu ne zna dovoljno ili se u javnosti  stvara jedna pogrešna slika o poduzetnicima. U emisijama želimo čuti ono što nije napisano u ušminkanim objavama za medije, želimo čuti koliko je znoja, krvi i suza ugrađeno u uspjeh, omogućiti da poduzetnici početnici iz priča uspješnih crpe snagu za borbu s aktualnim izazovima, te nadahnuti one koji razmišljaju o poduzetništvu, da naprave taj korak kojim će utjecati ne samo na svoj život, nego i na živote svojih budućih djelatnika, lokalne zajednice, a možda i šire.

Emisija je namijenjena svim uzrastima,  posebno za sve one koje tek trebaju odabrati zanimanje i karijeru, kao i za sve koji trebaju ohrabrenje na svom putu ostvarivanja željene karijere bilo u poduzetništvu, obrtništvu ili u većim tvrtkama ili korporacijama.Potrebne su nam svima pozitivne i inspirativne priče o poslovnim uspjesima iz Zagorja, kojih ima puno i ovim emisijama potrudit ćemo se da ih čujete.

Danas nam je gošća mlada obrtnica Mirjana Toplak, vlasnica Studio Fen Bara iz Krapine. Do slušanja na valovima Radio Stubice na 95,6 FM i 106,9 FM ili      https://streamlive.hr/stubica-live/  , više na https://radio-stubica.hr/

Snježana Leljak/zip.com.hr 19.01.2023.

Continue Reading

Aktualno