Connect with us

Inspirativne priče

ZIP četvrtkom – “Vjerovati u sebe, nemoguće stvari su moguće, ali se treba naći pravi način kako ih realizirati”- poručuje Ivana Kolar

Emisija ZIP četvrtkom – Zagorje i poduzetništvo na Radio Stubici emitirala se 15. rujna 2022., gošća emisije bila je Ivana Kolar, poslovna konzultantica, direktorica tvrtke Julius Rose i organizatorica konferencije TURIZAM 365.

Snježana Leljak i Ivana Kolar– ZIP ČETVRTKOM ZAGORJE I PODUZETNIŠTVO 15.09.2022

Gospođa Ivana Kolar odlučila je nakon završenog fakulteta graditi svoju impresivnu karijeru u Zagorju, počela je sa radom u tekstilnoj industriji, prvo u Regeneraciji Zabok, zatim u Emki Pregrada, ali obzirom da Emka nije uspjela opstati, igrom slučaja završila je u turizmu: “Turizam me privukao jednostavno zbog svoje dinamičnosti, zbog stalne interakcije s ljudima, zbog stalnog razvoja, zbog stalnih promjena i imala sam tu sreću u biti da su vrlo rano prepoznali neke moje kvalitete i sposobnosti i s 27 godina dobila sam priliku voditi Terme Tuhelj…” – započela je svoju inspirativnu priču gospođa Kolar.

Ivana Kolar– ZIP ČETVRTKOM ZAGORJE I PODUZETNIŠTVO 15.09.2022

U Termama Tuhelj bila je 13 godina i u taj projekt unijela cijelu sebe, ponosna je na postignuto i ostala je surađivati sa Termama i nakon što je otišla u samostalan posao: “Ja sam se u svemu tome naučila voljeti promjene, jako mi je važno da su stvari dinamične, da se stalno nešto mijenja, unapređuje, da se razvijamo, da rastemo i na neki način me to gura naprijed….” Krenuti u privatno poduzetništvo nije joj bila laka odluka, ali trebala je nove izazove i željela je izaći iz komfor zone i izložiti se novim izazovima u životu.

Ivana Kolar– SMART TOURISM Meet Up – 08.04.2022. na  hrvatskom međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO

Već 6 godina organizatorica je konferencije TURIZAM 365, konferencija je nastala iz njezine želje da ukaže da cjelogodišnji kontinentalni turizam može biti ravnopravni morskome turizmu: “U Hrvatskoj je situacija takva da samo 4% svog turističkog prometa dogodi na kontinentu uključivo sa Gradom Zagrebom. To je malo i u biti se jako malo daje prilika kontinentalnom turizmu i način na koji hrvatski turizam posluje u smislu dva do tri ljetna mjeseca u biti je izrazito neodrživ. Konferenciju sam pokrenula s nekom željom da pokušam utjecati, motivirati turističke stručnjake, lidere da vide sve te potencijale koje ja vidim i moram priznati da je konferencija odmah bila jako dobro prihvaćena….” – rekla je Ivana Kolar.

Ivana Kolar– TURIZAM 365 2021.

Konferencija TURIZAM 365Inovativno i otporno, 6. međunarodna konferencija o trendovima i budućnosti turizma održat će se u utorak 20. rujna 2022. godine u Termama Tuhelj / live & on-line od 10 do 16 sati. Govornici su izrazito zanimljivi, biti će i susreti ministara turizma, inspirativne priče…

Ivana Kolar na Konferenciji Žene i poduzetništvo u Kzž 2020. – inspirativne priče

“Važno je imati neku viziju, to se želi postići, neki cilj s čime se čovjek želi baviti i što želi u životu raditi i onda treba, naravno, vjerovati u sebe i nesebično se davati, jer bez truda se rijetko kad dogodi pravi uspjeh. Znači treba vjerovat u sebe, vjerovati da su i nemoguće stvari moguće, ali se treba naći pravi način kako ih realizirati” – poruka je gospođe Ivane Kolar za kraj emisije svima onima koji žele uspjeh.

Zahvaljujemo gospođi Ivani Kolar na odazivu u emisiju i na inspirativnim riječima svima onima koji žele uspjeh u karijeri i samostalnom poduzetništvu. Puno uspjeha joj želimo u daljnjim nastojanjima da kontinentalni turizam ostvarenim prihodima stane uz bok morskome turizmu.

Emisiju pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=FBSzxG73oYM&t=7s

Darko Kolar, tonska realizacija i briga o kamerama

Ekipa koja je realizirala emisiju: Darko Kolar, tonska realizacija i briga o kamerama i Snježana Leljak, urednica i voditeljica.

Do slušanja na valovima Radio Stubice na 95,6 FM i 106,9 FM ili https://streamlive.hr/stubica-live/  , više na https://radio-stubica.

Video emisije na: https://www.youtube.com/channel/UCd5g5ikvYXAWC2oDH2OWMaw/video

Snježana Leljak i Ivana Kolar– ZIP ČETVRTKOM ZAGORJE I PODUZETNIŠTVO 15.09.2022

Snježana Leljak/zip.com.hr 16.09.2022.

Continue Reading

Aktualno