Connect with us

Najave i događanja

Eurozastupnica Borzan posjetila Srednju školu Zabok

Zamjenica župana Jasna Petek je u petak, 17. ožujka 2023. godine, prisustvovala susretu zastupnice u Europskom parlamentu Biljane Borzan i učenika Srednje škole Zabok.

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan je u Srednju školu Zabok stigla na poziv tima junior ambasadora EU Parlamenta od 18 učenika drugih, trećih i četvrtih ekonomskih razreda te i senior ambasadorice profesorice Marije Dlesk.

Zastupnica Borzan je simbolično prerezala vrpcu i pustila u službenu funkciju EU chill zonu u školi, namijenjenu učenicima i nastavnicima, za odmor i druženje te za učenje o Europskoj uniji, vrijednostima, ciljevima i strategijama, institucijama, novostima, zemljama članicama i sl. Također je održala predavanje o Europskoj uniji, njenim institucijama, te inicijativama u području politika za mlade, zaštite potrošača i sigurnosti hrane. Potom je uslijedio razgovor pri čemu su učenici postavljali pitanja, a zastupnica je vrlo iscrpno i kreativno odgovarala.

Iz Srednje škole Zabok zahvaljuju i Darku Kvežu čija je tvrtka Montex službeni sponzor malog kutka, kojeg je popratnom donacijom pretvorio u žuto plavi – kutak.

zip.com.hr 21.03.2023.

Continue Reading

Aktualno