Connect with us

Društvo

Bruno Šimleša svojom radionicom “Kako se uspješnije nositi sa stresom” oduševio sve sudionike konferencije

Nakon svečanog otvorenja Konferencije “Žene i poduzetništvo u Krapinsko – zagorskoj županiji 2024. – osnažene, konstruktivne i drugačije”, Bruno Šimleša održao je zanimljivu radionicu.

Kako je stres u današnje vrijeme postao svakodnevnica i redovno se susrećemo s njim, pisac, kolumnist, televizijski voditelj i sociolog Bruno Šimleša, odlučio je brojnim ženama, ali i muškarcima održati zanimljivu radionicu “Kako se uspješnije nositi sa stresom”.

– Ne možemo 100 posto izbjeći stres. Čim si odrasla osoba imaš odgovornosti i nemoguće je žonglirati sa svime i poslovno i privatno. U stvarnosti stres ne ovisi o tebi, nego o drugim ljudima, tako da dio stresa moramo proživjeti – rekao je Šimleša istaknuvši kako se dio stresa ipak može izbjeći.

– Jedan dio stresa kada mi očekujemo nemoguće od sebe i od drugih, taj dio stresa možemo izbjeći, a tu su žene malo naprednije od nas muškaraca, one češće imaju puno previsoka očekivanja od sebe – kazao je Šimleša te objasnio kako je prosječna žena zadovoljna sobom ako je izvanredna majka, izvanredna na poslu, izvanredna šefica, zaposlenica, sestra, supruga, dok su muškarci generalno zadovoljni sobom ako su “samo” dobri, a ne izvanredni.

lleljak/zip.com.hr 06.06.2024.

Continue Reading

Aktualno