Connect with us

Sport

Sportski duh i odlična atmosfera za sve generacije obilježili nogometno druženje u Galovcu

Nakon održanog nogometnog turnira kojeg je organizirao Mjesni odbor Galovec pobjedu je odnijela domaća ekipa iz Galovca.

Sudjelovale su četiri ekipe od čega su dvije ekipe bile iz Galovca, jedna iz Jelovca te njihovi prijatelji iz Zabok. Drugo mjesto zauzeo Zabok, treće mjesto je osvojila druga ekipa iz Galovca, dok je na četvrtom mjestu bio Jelovec.

Organizator događanja bio je Miljenko Jakopović i izrazio je veliko zadovoljstvo, ne samo rezultatom turnira nego odličnom i pozitivnom atmosferom koja je vladala cijelu večer.

Ujedno je naglasio da rezultat i poredak nisu bili najvažniji, već je fokus bio na kvalitetno provedenom vremenu na otvorenom i u sportskom duhu u velikom broju okupljenih.

-Važno je da smo se lijepo družili, ne samo nogometne ekipe već mještani, ali i djeca. Lijepo je bilo vidjeti da su se djeca u većem broju okupila i uživala jer to je cilj ovog druženja, da kroz sport s njima radimo na poboljšanju mentalnog zdravlja, što je bitno za mlade generacije – naglasio je Jakopović.

Poseban naglasak stavljen je na okupljanje svih generacija od najmlađih do najstarijih, što je rijetkost u ovom našem kraju.

Na turniru je bila saborska zastupnica i načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok koja je svojim prijedlozima te pozitivnom podrškom doprinijela da se ovo događanje digne na višu razinu.

– Ponosna sam na okupljanje svih generacija i stvaranje pozitivne atmosfere turnirom u Galovcu, ističući snagu sporta i zajedništva u lokalnoj zajednici. Ovakvi događaji nisu samo prilika za natjecanje već i za jačanje međusobnih veza i poticanje zdravog života među mladima. Nastavit ćemo s ovakvim inicijativama kako bismo osigurali bolji i kvalitetniji sadržaj za sve naše mještane i buduće generacije- istaknula je načelnica Curiš Krok.

zip.com.hr 09.07.2024.

Continue Reading

Aktualno