Connect with us

Sport

Nogometni klub “Gaj Mače” odabrao novo vodstvo

Krajem siječnja 2024. godine održana je Izborna skupština Nogometnog kluba Gaj Mače na kojem je izabrano i novo vodstvo.

Na izbornoj skupštini izabrano je novo vodstvo nogometnog kluba, pa je tako za predsjednika izabran Dragutin Ščapec, a dopredsjednici su Mario Srečić i Srećko Sedak. Tajnik nogometnog kluba je Stjepan Špoljar.

U Upravnom odboru su: Stjepan Špoljar, Leonard Stošić, dr. Žarko Mezak, Jurica Sremec, Karlo Čehulić, Čedomir Tuškan, Željko Turčin, Mladen Mendek, Petar Krpanec i Marko Smetiško.

Nadzorni odbor čine: Zdravko Benčić, Ivan Ptičar i Damir Sedlar, a u Stegovnu komisiju izabrani su Goran Čehulić, Željko Kroflin i Vladimir Kipa, za likvidatora je izabran Zdenko Bukal.

Izbornoj skupštini prisustvovala je i načelnica Općine Mače Mladenka Mikulec Šimunec koja je čestitala novom vodstvu kluba te zaželjela uspješnu daljnju suradnju.

Izbornoj skupštini je također prisustvovao i predsjednik Općinskog vijeća Općine Mače Mladen Sedak-Benčić koji je ujedno i član Nogometnog kluba Gaj Mače.

zip.com.hr 05.02.2024.

Continue Reading

Aktualno