Connect with us

Sport

NK Klanjec osvojio 1. županijsku ligu

U Klanjcu je 8. lipnja 2024. godine odigrana prva utakmica posljednjeg kola 1. Županijske nogometne lige Krapinsko-zagorske županije u kojoj je NK Klanjec rezultatom 4:1 svladao NK Inkop iz Poznanovca.

Klanjec je i prije ovog kola osigurao naslov prvaka lige te mu je nakon kraja utakmice dodijeljen pobjednički pehar prvaka.

Pehar i medalje igračima Klanjca dijelio je župan Željko Kolar, i sam bivši igrač, predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije Stjepan Merkaš-Krojf i gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek.

Posebnu nagradu za 20 godina bavljenja trenerskim poslom dobio je i trener Klanjca Danijel Tomašković, a u stanci između dva poluvremena svoje su medalje primili i pioniri Klanjca pobjednici lige C.

Vodstvo Klanjca jednu je medalju poklonilo i Dejanu Cingulinu, sinu dugogodišnjeg predsjednika Josipa koji je tragično preminuo u prometnoj nezgodi, ali iza sebe je ostavio dubok trag u radu kluba.

U sastavu su na ovoj utakmici, po posljednji puta bili braća Petrišić, Ivan i Filip koji su odigrali 11 minuta utakmice, a onda su ih zamijenili Šinko i Biruš. Klub im se obojici odužio prigodnim poklonima, a stariji brat Ivan imao je i čast da u zrak podigne i pobjednički pehar prvaka.

zip.com.hr/Foto: Facebook NK Klanjec 11.06.2024.

Continue Reading

Aktualno