Connect with us

Sport

3. IZDANJE LJETNE TRAIL LIGE ŠUŠELJ BREG ZAVRŠILO

U četvrtak, 11. kolovoza 2022. završeno je 3. izdanje ljetne trkačke trail lige, Šušelj breg trail liga 2022. Krapina na kojoj je sudjelovalo 59 natjecatelja. Pobijedili Lana i Dijana, te Neven i Zoran na dionicama od 5 i 7 kilometara.

Na Ljetnoj trail ligi kroz 10 održanih kola ukupno je sudjelovalo 59 natjecateljica i natjecatelja, dionice su bile dužine od 5 i 7 kilometara, a trčalo se na živopisnim stazama i obroncima iznad Krapine.

Na dionicama od 5 kilometara među ženskim natjecateljicama, prvo je mjesto osvojila Lana Ljuma Skupnjak, drugo mjesto je pripalo Ani Gorup Hršak, a treće Heleni Krstić. Među muškim natjecateljima najbolji je bio Neven Malarić, dok su se na drugo i treće mjesto pozicionirali Karlo Frljužec i Miljenko Hmelina.

U utrkama na 7 kilometara prvo je mjesto izborila Dijana Janžek, drugo mjesto Natalija Mučnjak, a treće mjesto osvojila je Karla Primorac. U muškoj ekipi najbrži na 7 kilometara bio je Zoran Kranjčec, drugo mjesto pripalo je Antoniu Mučnjaku, a treće Vjeranu Skupnjaku.

Nastavak aktivnosti očekuje se na jesen kad je na rasporedu jesenska cestovna trail liga sa startom i ciljem na Gradskoj tržnici u Krapini na poznatoj kružnoj stazi Krapinskog cenera sa dionicama dužine od 5 i 10 kilometara. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da prate događanja, treniraju i prijave se na jesensku ligu.

zip.com.hr / Facebook TK Maraton Krapina 12.08.2022.

Continue Reading

Aktualno