Connect with us

Društvo

„SAMOPOŠTOVANJE I SAMOSVIJEST“ – besplatna radionica za mlade

U petak, 20. siječnja 2023. godine u prostorijama GDCK Krapina, Frana Galovića 7d u Krapini za mlade osobe od 15 do 29 godina održava se treća radionicu u okviru ciljanih programa za razvoj i unapređenje mekih i/ili transverzalnih vještina.

Radionica će se održati od 08.00 do 13.00 sati, a voditi će ju Mirna Jakšić, dipl. psiholog i psihoterapeut. Kroz interaktivno predavanje i iskustvene vježbe sudionici će: upoznati se s odrednicama pojma o sebi i osvijestiti svoju sliku o sebi, procijeniti razinu svog samopoštovanja, upoznati značajke niskog i visokog samopoštovanja, osvijestiti važnost samosvijesti i njezin utjecaj na razinu samopoštovanja, upoznati značajke unutarnje i vanjske samosvijesti te upoznati se s različitim strategijama povećanja svoje samosvijesti i samopoštovanja.

Sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici, a organizatori poručuju da se vraća trošak prijevoza 3 kn/km, prijevozne karte ili im se na drugi način omogućava dolazak na radionicu. U projektnim aktivnostima mogu sudjelovati mladi koji ne rade, nisu u sustavu obrazovanja i nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Za sva dodatna pitanja i prijavu za sudjelovanje u programu javite se na brojeve telefona 049/371-141 interni broj 5, 091/608-1027 radnim danom do 15:00 sati ili pišite na [email protected].

zip.com.hr/gdck-klanjec.hr/ 18.01.2023.

Continue Reading

Aktualno