Connect with us

Natječaji

POU Pregrada poziva zainteresirane na zanimljivu radionicu – pogledajte o čmu se radi

Pučko otvoreno učilište Pregrada poziva sve zainteresirane na radionicu “Novi natječaji kroz novu financijsku perspektivu – ZPP – Ruralni razvoj i Vinska omotnica” u utorak, 30. siječnja 2024.

Uz potvrdu sudjelovanja koja se šalje na 𝗲-𝗮𝗱𝗿𝗲𝘀𝘂: 𝗽𝗼𝘂@𝗽𝗿𝗲𝗴𝗿𝗮𝗱𝗮.𝗵𝗿, možete se pridružiti – radionica će se održati u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Pregrada, Trg Gospe Kunagorske 3, od 18,00 sati.

Predavač je Denis Ranogajec, zamjenik direktorice Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, a teme radionice su: procedura prijave na natječaje, kriteriji za odobravanje sredstava, specifičnosti natječaja za vinare i podrumare te potencijalna ulaganja i mogućnosti.

Radionica će se fokusirati na nove natječaje u sklopu nove financijske perspektive, posebno usmjerene prema podršci primarnoj poljoprivredi, malim poljoprivrednicima te natječaju iz vinske omotnice – INVWINE (58.1.b.01.).

U sklopu radionice bit će dostupne važne informacije i smjernice svim zainteresiranim poljoprivrednicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, vinarima, podrumarima te osobama koje razmišljaju o ruralnom turizmu i pokretanju nepoljoprivrednih djelatnosti.

zip.com.hr 25.01.2024.❕

Continue Reading

Aktualno