Connect with us

Društvo

Poslovni klub “Skup za Zagorje” uspješno realizira planirane aktivnosti

U Enegetskom centru Bračak održan je sastanak proširenog Izvršnog odbora Poslovnog kluba “Skup za Zagorje”.

Tijekom godine odrađene su brojne aktivnosti, a među posljednjim aktivostima je sudjelovanje Poslovnog kluba na susretu gospodarstvenika, povodom otvaranja međunarodnog 31. Zagorskog gospodarskog zbora. Kako smo već pisali, Poslovni klub bio je jedan od suorganizatora panel rasprave na temu „Zdravstveni turizam – otkrivanje izazova i kapitaliziranje poslovnih prilika“ na kojem je kao panelistica sudjelovala i Ivana Kolar, članica kluba.

Panel rasprava „Zdravstveni turizam – otkrivanje izazova i kapitaliziranje poslovnih prilika“

U slijedećem periodu natavljaju se aktivnosti Poslovnog kluba kao što je suradnja sa srednjim školama u vidu održavanja tribina s gospodarstvenicima ili njihovim predstavnicima te Poduzetničkim centrom KZŽ. Program se namjerava proširiti i na visokoobrazovne ustanove kao što je Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina, a sve sa intencijom da se mladi obrazuju i zapošljavaju “doma”, u uspješnim zagorskim tvrtkama kojih ima i koje trebaju različite profile mladih, visokoobrazovanih ljudi.

Poslovni klub “Skup za Zagorje” partner je sa Poduzetničkim centrom Krapinsko-zagorske županije i na edukacijskom program “Kreiraj svoju budućnost-Generacija 2”, na temu Medicinski turizam i tehnološke inovacije, pa će se članovi uključiti i tu kao predavači i prezentirati primjere dobre prakse. Razgovaralo se i o mogućnosti da se svim zainteresiranim učenicima i studentima omogući i posjeta tvrtkama kako bi se upoznali sa nekim proizvodnim i drugim poslovnim procesima na konkretnim primjerima.

Početkom listopada održava se međunarodna konferencija Turizam 365, koju Poslovni klub podržava kao partner od samih početaka, a planira se i do kraja godine svečano obilježavanje 5.-te obljetnice postojanja Poslovnog kluba “Skup za Zagorje”. Novi članovi su uvijek dobrodošli, a zainteresirani se mogu javiti na e-mail: [email protected].

sleljak/zip.com.hr 13.09.2023.

Continue Reading

Aktualno