Connect with us

Društvo

Održana radionica “Zdravo i fino” za roditelje – uvođenje zdrave prehrane u obitelj

U sklopu projekta “Zdravo i fino”, koji organizira Društvo Naša Djeca Zabok, održana je praktična radionica namijenjena roditeljima.

Cilj ove radionice bio je pomoći roditeljima u odabiru zdravih namirnica te uvođenju pravilne prehrane u svakodnevne prehrambene navike njihove djece i cijele obitelji. Voditeljica radionice bila je Irena Švenda iz Adhara centra za Nutricionizam. Švenda, magistra nutricionizma i bioprocesnog inženjerstva, ayurvedski terapeut i fitoterapeut, zajedno s Ivanom Šimić, magistricom nutricionizma i aromaterapeutkinjom, pružila je polaznicima vrijedne savjete i praktične smjernice.

Naglasak radionice bio je na pravilnom kombiniranju namirnica, te pripremi hranjivog i ukusnog doručka u slatkoj i slanoj varijanti, kao i međuobroka. Roditelji su imali priliku aktivno sudjelovati u pripremi i kušanju različitih jela poput zelenih žganaca, zobene kaše, te povrtnih i voćnih smoothieja.

Sudionici su izrazili veliko zadovoljstvo edukacijom, što je pokazatelj uspjeha ove inicijative. Radujemo se budućim susretima i nastavku edukacija koje će dodatno obogatiti prehrambene navike obitelji.

zip.com.hr 21.06.2024.

Continue Reading

Aktualno