Connect with us

Društvo

Od slijedećeg tjedna dođite na radionice za izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a “Zeleni bregi” za razdoblje 2023.-2027. – donosimo raspored

LAG “Zeleni bregi” u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije za razdoblje 2023.-2027. godine kako bi što kvalitetnije pripremili Lokalnu akcijsku grupu za provedbu projekata na svom području.

Predsjednik LAG-a Žarko Miholić kazao je da organiziraju radionice na koje su pozvani svi: “U svrhu izrade strategije organiziramo tri radionice gdje će sudionici moći predložiti kakve projekte planiraju, odnosno koje su potrebe lokalne zajednice u kojoj žive i rade te na taj način pripomoći u kreiranju intervencija s ciljem doprinosa razvoja našeg područja,” – rekao je Miholić.

Također je napomenuo da se pozivaju svi koji imaju interes u apliciranju na natječaje koje će raspisivati LAG, bez obzira na to jesu li članovi LAG-a ili ne, da se odazovu na radionice kako bi u narednom razdoblju svi zajedno bili što uspješniji u raspisivanju i dodjeli sredstava kroz intervencije u novom programskom razdoblju.

Radionice se održavaju prema slijedećem rasporedu:

ø 16. veljače 2023. u 18:30 – Općina Bedekovčina, Općinska vijećnica, Trg Ante Starčevića 4, Bedekovčina.

ø  17. veljače 2023. u 18:30 – Općina Veliko Trgovišće, Općinska vijećnica, Trg Stjepana i Franje Tuđmana 2, Veliko Trgovišće

ø  23. veljače 2023. u 18:30 – Općina Lobor, Općinska vijećnica, Trg Svete Ane 26, Lobor

zip.com.hr 11.02.2023.

Continue Reading

Aktualno