Connect with us

Obrazovanje

„NEED2READ” – trebate pomoć kod traženja posla? Pročitajte kako se uključiti u besplatan projekt za nezaposlene

Projektom se želi obuhvatiti ciljana skupina nezaposlenih, uključujući dugotrajno nezaposlene.

Otvorena medijska grupacija provodi europski projekt „NEED2READ”  koji je usmjeren na poticanje kulture čitanja kod nezaposlenih osoba s ciljem ukazivanja na izravan i neizravan utjecaj čitanja na poboljšanje ukupne kvalitete života pojedinca, posebice onih dijela koja će im pomoći u pronalasku posla, poboljšanju učenju novih vještina pomoću kojih bi bili konkurentniji na tržištu rada te kao inspiracija za okretanjem nove stranice u životu.

U sklopu projekta provodit će se ciklus on-line besplatnih radionica pod nazivom „Moć čitanja – čitaj i budi moćan” putem ZOOM platforme. Radionice su edukativnog i interaktivnog karaktera.  Projekt će predstaviti uspješne ljude koji su svojim trudom, vještinama i disciplinom ostvarili izvanredne uspjehe u Hrvatskoj i koji će kroz naše radionice sudionicima ukazivati na sve benefite čitanja kao pogonskog goriva za put do uspjeha te koje bi knjige bilo vrijedno pročitati za profesionalni i osobni razvoj.

Najzanimljiviji segmenti radionice bit će montirani u obliku kratkih video sadržaja u trajanju od dvije do pet minuta, sav popratni sadržaj bit će dostupan na web stranicama i društvenim mrežama.

Pomoću stečenih vještina, polaznici će postati konkurentniji na tržištu rada, a pročitane knjige će im služiti kao inspiracija i poticaj za okretanjem nove stranice u životu kako na profesionalnoj, tako i na osobnoj razini. 

Kako bi mogli sudjelovati u projektu bitno je da ste nezaposleni i upisani u evidenciju nezaposlenih HZZ-a te da imate pristup internetu.

Više informacija o projektu na:  https://omg.hr/projekti/need-2-read/

Prijave su otvorene na linku: https://bit.ly/3QfMSWd

zip.com.hr 15.02.2023.

Continue Reading

Aktualno