Connect with us

Društvo

Humoristično, interaktivno i zanimljivo predavanje „Skener osobnosti by Davor Bilman“ održano jučer u Krapini/FOTOGALERIJA

U Gradskoj knjižnici Krapina je u petak, 02. veljače održano predavanje i predstavljanje projekta „Business week“ i prodaja knjige „Skener osobnosti by Davor Bilman“.

Predavanje je bilo humoristično, interaktivno i zanimljivo. Svi prisutni uživali su u zanimljivom predavanju popraćenom dosjetkama i svi su do kraja predavanja saznali koje je boje njihova osobnost, zašto ih nešto nervira kod drugih osoba i zašto se s nekima super slažu. Zainteresirani su mogli nabaviti i knjigu sa posvetom autora.

Najmlađe u publici oduševile oduševile su Bilmana jer su pozorno pratile i znale odgovore na pitanja. Zaista lijep i zanimljiv početak vikenda sa uvijek zanimljivim temama u Gradskoj knjižnici Krapina.

SKENER OSOBNOSTI by Davor Bilman jedinstvena je metoda prepoznavanja ljudske osobnosti koja je jednostavna i praktično primjenjiva u situacijama kada želite brzo prepoznati osobnost: svoga kupca, svog poslovnog ili privatnog partnera, prilikom zapošljavanja novih djelatnika, te druge strane u pregovorima.

Cilj predavanja bio je osvijestiti postojanje različitih tipova osobnosti i upoznati 4 osnovna tipa osobnosti; naučiti kako prepoznati pojedini tip osobnosti; osvijestiti kako se naša vlastita osobnost nosi u komunikaciji s drugim tipovima osobnosti te primijeniti naučeno unutar svog poslovnog okruženja.

Njegov životni moto je: ‘DANAS ZNAM MANJE NEGO ŠTO ĆU ZNATI SUTRA!’. Nakon završetka Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, smjer Organizacija i management, zapošljava se u prodaji te osam godina radi na prodajnim i voditeljskim pozicijama u automobilskoj industriji. Za to vrijeme polazi i poslijediplomski studij Poslovnog marketinga pri istom fakultetu.

Sljedećih sedam godina provodi u tvrtki Vernar Adria d.o.o. kao Executive Training Specialist. 2013. g. osniva tvrtku Faktor B d.o.o. Njegovo formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji, uz kontinuiranu izobrazbu , pomaže mu da polaznicima svojih treninga lakše prenosi nova znanja i vještine, te osigurava njihovu trenutnu primjenu u praksi. Licencirani je trener (predavač) za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga. Završio je praktičarski nivo Neuro Lingvističkog Programiranja.

Kao trener radio je na edukaciji djelatnika i poslovnih partnera tvrtki kao što su Zagrebačka banka, VIP, Pfizer, Deichmann, Baumax, Peugeot Citroen, Raiffeisen bank, Volksbank, Credifl ex, OMV, Allianz, Kaufland, Hypo Group, Peugeot, Hrvatski Telekom, INA, Chevrolet, General Motors, Mazda, Opel, Toyota, Hyundai, Suzuki, Holcim, Renault, Lidl, AWD, Ford, Goodyear itd

tleljak/zip.com.hr 03.02.2024.

Continue Reading

Aktualno