Connect with us

Turizam

Zagorje je ponovno Simply the best – četiri nagrade došle u KZŽ

U srijedu, 10. travnja 2024. godine u resortu Crvena luka u Biogradu na Moru održana je tradicionalna dodjela  nacionalnih godišnjih nagrada u turizmu Simply the best.

Godišnje nagrade u turizmu Simply the best dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia.

I ove godine niz nagrada odlazi u Zagorje, njih četiri! Udruga Krapinski neandertalci – Pleme špiljskog medvjeda dobila je nagradu u kategoriji Udruge, Terme Jezerčica dobile su nagradu u kategoriji Novi projekt u turizmu, narukvica s motivom licitarskog srca u kategoriji Suvenir (izrađuje Domaća radinost Mirjana Gorički) te restoran Kramberger u kategoriji Ugostiteljstvo.

Krapinsko-zagorski župan Željko Kolar čestitao je svim turističkim djelatnicima koji su svojim radom doprinijeli još jednom  velikom priznanju zagorskom turizmu.

-Izuzetno smo ponosni na najnovija priznanja koja su nam jučer dodijeljena u Biogradu na moru, no to ne treba nikog začuditi. Zagorje se već odavno etabliralo kao atraktivna, sadržajna i najrazvijenija hrvatska kontinentalna destinacija s cjelogodišnjom turističkom ponudom, što je rezultat kontinuiranog i predanog zajedničkog rada svih nas dionika u turizmu. Ovo je još jedan dokaz da provođenje Master plana turizma Krapinsko-zagorske županije, daje pozitivne i konkretne rezultate. Da rezimiram u satiričnom tonu; ako ovako nastavimo, neće nam preostati ništa drugo, osim da kontaktiramo obitelj najpoznatije rock and roll bake na svijetu Tine Turner da nam ustupe na korištenje glazbene tantijeme, jer Krapinsko – zagorska županija i Zagorje su zaista Simply the best – konstatirao je župan Kolar.   

zip.com.hr 11.04.2024.

Continue Reading

Aktualno