Connect with us

Društvo

Priključi se sprint programu predakceleracije za inovativne ideje ili tehnologije

Ako imaš inovativnu ideju ili tehnologiju, sad je vrijeme da je podigneš na višu razinu – ovo je prilika koju ne smiješ propustiti!

Otvoren je novi poziv za tvrtke, razvojne timove do pet godina starosti i pojedince s inovativnim proizvodom ili uslugom (TRL 5-8) za uključivanje u SPRINT program predakceleracije koji nudi Poduzetnički centar KZŽ! Prijave su moguće do 7. kolovoza.

Program traje 3 mjeseca i nudi nefinancijsku potporu do 4.000 eura za prostor, mentorstvo, savjetovanje i još mnogo toga, a obuhvaća tri ključne faze.

Prva je predakceleracijska faza koja nudi nefinancijsku potporu do 4.000 eura. Ova faza korisnike priprema za budući rast.

Iduća je akceleracijska faza gdje se korisnicima nudi nefinancijska potpora do 17.000 eura uz financijsku potpora do 25.000 eura kojom se ubrzava razvoj.

Posljednja je postakceleracijska faza s nefinancijskom potporom do 6.000 eura koja osigura održivi rast.

Industrije koje se podržavaju su zeleni rast, zdravstvena industrija, pametna industrija(Industrija 4.0), industrija proizvodnje vozila, usluge visoke dodane vrijednosti, IMPACT/GREEN & RESILIENT.

Ovo je tvoja šansa za unaprjeđenje poslovanja, dobivanje vrijednog mentorstva i pristup najnovijim tehnologijama. Poveži se s investitorima i stručnjacima te osiguraj svoj uspjeh!

Dodatne informacije možete pronaći OVDJE!

zip.com.hr 02.07.2024.

Continue Reading

Aktualno