Connect with us

Obrazovanje

Velika pomoć roditeljima i djeci – Grad Zlatar dodijelio ukupno 25 stipendija

Grad Zlatar objavio je konačne liste stipendista i to za učeničke, studentske i sportsku stipendiju. Potpisivanje ugovora održat će se 26. studenoga 2022. s početkom u 10:00 sati u Galeriji izvorne umjetnosti u Zlataru.

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu sportske stipendije izvršilo je 04. studenoga 2022. godine otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva (bodovanje) te predložilo listu sudionika natječaja. Na temelju iste, gradonačelnica Grada Zlatara donijela je Odluku o dodjeli sportske stipendije koja mjesečno iznosi 500,00 kuna:

Odluka o dodjeli sportskih stipendija

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima sukladno Odluci o utvrđivanju kriterija za dodjelu stipendija učenicima i studentima („Službeni glasnik Krapinsko-zagorske županije“ broj 58/18, 34/20, 44/20, 52A/21) izvršilo je 8. studenog 2022. godine otvaranje i obradu svih pristiglih zahtjeva (bodovanje) te predložilo listu sudionika natječaja. Na temelju iste, gradonačelnica Grada Zlatara donijela je Odluku o dodjeli stipendija:

Odluka o dodjeli stipendija

Ove godine planiralo se dodijeliti 15 studentskih i 5 učeničkih stipendija no gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek donijela je odluku o povećanju broja studentskih stipendija za četiri. Tako je ove godine sveukupno dodijeljeno 24 stipendija, 19 studentskih i 5 učeničkih stipendija. Mjesečno stipendija za učenike srednjih škola iznosi 400,00 kuna, a za studente 700,00 kuna.

Potpisivanje ugovora održat će se 26. studenoga 2022. s početkom u 10:00 sati u Galeriji izvorne umjetnosti, Zagrebačka 3 Zlatar, a za maloljetne stipendiste ugovor potpisuje roditelj ili skrbnik.

Ukoliko netko od dobitnika stipendije odustane, iz Grada Zlatara mole da ih o tome obavijestite, kako bi stipendiju mogao ostvariti prijavitelj koji je slijedeći po redu na listi sudionika natječaja.

zip.com.hr/https://zlatar.hr/ 15.11.2022.

Continue Reading

Aktualno