Connect with us

Društvo

U Zlatar Bistrici održana “Biciklistička učilica 2024.”

“Bicikl je voziti lako, ako znaš kako” – pod tim motom održana je u Zlatar Bistrici “Biciklistička učilica 2024.”

Biciklistička učilica održana je u petak, 07. lipnja na školskom igralištu Osnovne škole Zlatar Bistrica. Edukaciju su zajedno organizirali: Općina Zlatar Bistrica, Policijska postaja Zlatar Bistrica, Društvo “Naša djeca” Zlatar uz podršku Dječjeg vrtića ZLATNI DANI i Osnovne škole Zlatar Bistrica.

Učilica se održala u dvije grupe i to u prvoj grupi najstarija skupina Dječjeg vrtića MALCI te prvi i drugi razred Osnovne škole, koji su uz zanimljivo predavanje policijskih službenika te prezentaciju vožnje na poligonu od strane malih edukatora naučili pravila ponašanja u prometu, gdje se smije voziti biciklom te kako pravilno koristiti zaštitu opremu.

U drugoj grupi edukaciju su slušali učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole koji su nakon zanimljivog predavanja iskušali svoje vještine vožnje bicikla na edukativnom poligonu. Mališani su sa velikim zanimanjem pratili učilicu, a sve pod budnim okom njihovih odgojiteljica, razrednika i ravnateljica.

Općinska načelnica Vesna Mikulec razveselila je sve mališane nezaobilaznim slatkišima, a dodatno, svi polaznici ove učilice dobili su kape i priznanja o pohađanju učilice.

zip.om.hr 10.06.2024.

Continue Reading

Aktualno