Connect with us

Obrazovanje

Natječaj za dodjelu studentskih stipendija u tijeku i u Općini Radoboj

U Općini Radoboj u tijeku je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za ovu akademsku godinu – dodjeljuje se ukupno deset stipendija u mjesečnom iznosu od 500 kuna – studenti imate još 6 dana za prijavu.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija koji su državljani Republike Hrvatske, imaju prebivalište na području općine, ne primaju stipendije od drugog subjekta i žive u zajedničkom kućanstvu koje nema nepodmirenih obveza prema Općini. Stipendije se isplaćuju za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. srpnja iduće godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine na adresi Radoboj 35, svaki radni dan u vremenu od 7 do 15 sati ili poštom u zatvorenoj omotnici s naznakom “Natječaj za dodjelu stipendija“ u roku od 15 dana od objave Natječaja na oglasnoj ploči i službenoj internet stranici Općine, odnosno do 30. studenog 2022. Opširnije informacije vezane uz natječaj možete pronaći OVDJE.

zip.com.hr/radoboj.hr 24.11.2022.

Continue Reading

Aktualno