Connect with us

Natječaji

KZŽ dodjeljuje stipendije za studente – rok za prijavu do kraja studenog

Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima sa svog područja, za akademsku godinu 2022./2023. objavila je Krapinsko – zagorska županija.

Stipendije se dodjeljuju u tri kategorije – za nadarene studente, po socijalnom kriteriju te za studente koji su ove akademske godine upisali prvu godinu studija nekog od deficitarnih zanimanja.

30 stipendija u mjesečnom iznosu od 700 kuna dodijelit će se u kategoriji nadarenosti, po socijalnom kriteriju također 30 stipendija u iznosu od 700 kuna, a studentima koji su ove akademske godine upisali studij nekog od deficitarnih zanimanja, dodijelit će se stipendija u mjesečnom iznosu od 800 kuna.

Pod studijem deficitarnih zanimanja smatraju se: integrirani preddiplomski i diplomski studij medicine, integrirani preddiplomski i diplomski studij farmacije, preddiplomski i diplomski studij edukacijske rehabilitacije, integrirani preddiplomski i diplomski studij informatike – nastavnički smjer, integrirani preddiplomski i diplomski studij fizike – nastavnički smjer.

Studenti mogu podnijeti zahtjev za dodjelu stipendije samo u jednoj kategoriji. Rok za podnošenje zahtjeva za stipendije završava 30. studenog 2022., a zahtjev se podnosi putem pošte preporučeno ili osobno na adresu: Upravni odjel za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu, Kumrovečka 6, 49210 Zabok.

Dodatne informacije sa pripadajućim obrascima za prijavu možete pronaći  OVDJE.

zip.com.hr 17.11.2022.

Continue Reading

Aktualno