Connect with us

Društvo

Zabava za cijelu obitelj osigurana je ovog vikenda u Kinu Krapina!

U subotu, 29. lipnja u Kinu Krapina se reproduciraju dva filmska naslova!

U 19 sati na rasporedu je animirani film IZVRNUTO OBRNUTO 2.

Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos, a zapravo stiže ih još nekoliko! Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. Emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje imaju novog posla u Rileyinom umu. Dok su se u prvom nastavku morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, sada dobivaju društvo novih emocija jer Riley ipak odrasta u mladu djevojku. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije, a cijena ulaznice je 3,5 eura.

S početkom u 21 sat reproducirat će se horor MJESTO TIŠINE: DAN PRVI

Film prati ženu koja se suočava s prvom invazijom bića koja love putem zvuka u New Yorku. Pomno slušajte, pažljivo se krećite, nikad ni šuma ne stvorite, ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti… Dolazi spinoff franšize Mjesto tišine u kojem gledamo oskarovku Lupitu Nyong’o u glavnoj ulozi.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije, a cijena ulaznice je 3,5 eura.

zip.com.hr 27.06.2024.

Continue Reading

Aktualno