Connect with us

Društvo

Valentinovo uz predstavu “Uvijek će nam ostati ljubav”!

U utorak 13. veljače 2024. u 19 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca gostuje Teatar Rugantino sa svojom hit predstavom “Uvijek će nam ostati ljubav” koja je očarala publiku.

Dvoje glumačkih genijalaca, Jelena Miholjević i Dražen Čuček, u duhovitoj, neodoljivo zabavnoj, pomalo ciničnoj, satiričnoj komediji o ljubavi i braku vraćaju nam vjeru u ljubav i to uz puno smijeha.

Duhovit, ciničan i pronicljiv tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, otvorio je prostor jednoj sumanutoj scenskoj igri u kojoj se dotiču sva ona ključna mjesta koja povezuju i razdvajaju bračne partnere – sve radosti, sve traume, sve nedoumice i neizbježni tektonski poremećaji koje brak nosi sa sobom – „Ako nam ne uspije brak, uvijek će nam ostati ljubav.“

To kako Jelena Miholjević i Dražen Čuček glume Jele i Medu nemoguće je prepričati, a čudesna je i prekrasna sinergija u koju ulaze s publikom tijekom izvedbi. Publika ih obožava. Odlična režija Darija Harjačeka na isti takav tekst Miloša Radovića, veliki angažman Rugantinovog tima koji je pun ljubavi za “Uvijek će nam ostati ljubav” – sva ta zajednička dobra energija pokazala se pravim receptom za hit.

Pretprodaja i rezervacija ulaznica vrši se u Kulturnom centru Klanjec / Gradskoj knjižnici, pozivom na telefone: 550 235, 551 002, 098 460 247 ili preko email-a: [email protected] .

Cijena ulaznice iznosi 5,00 eura.

zip.com.hr 30.01.2024.

Continue Reading

Aktualno