Connect with us

Najave i događanja

Uskoro jubilarni “Babičini kolači” – žene podijelite svoje umijeće – prijavite se

Jubilarna, petnaesta po redu manifestacija Babičini kolači održat će se 22. travnja 2023. godine u Gradu Krapini odakle dolazi pobjednica Vesna Hršak sa kolačem “Svečana martinjska pita”.

Krapinsko-zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s Gradom Krapina organiziraju manifestaciju Babičini kolači. Petnaesta po redu manifestacija Babičini kolači održat će se 22. travnja 2023. godine u Gradu Krapini odakle dolazi pobjednica Vesna Hršak sa kolačem “Svečana martinjska pita”.

Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima naših baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko-zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je da su bake.

– Podijelite svoje kulinarsko umijeće koje ste naslijedile od svojih baka i prabaka i prijavite se na 15. Babičine kolače, rok za prijavu je 17. ožujka ove godine – poručuju organizatori.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice te naziv i recept natjecateljskog kolača. Recept mora sadržavati popis sastojaka te opis postupka izrade kolača.

Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu [email protected] ili na adresu: KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina, s naznakom: „Prijava za 15. Babičine kolače“. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084 ili na webu KZŽ.

zip.com.hr 23.02.2023.

Continue Reading

Aktualno