Connect with us

humanitarne akcije

Udruga “Hrvatska žena” poziva na humanitarnu akciju i na “Medeni sejem” ove subote

Povodom Dana grada Krapine, ove subote, 03. prosinca održat će se “Medeni sejem” u Krapini. Udruga Hrvatska žena” poziva vas da svojim sudjelovanjem doprinesete uspjehu ove manifestacije.

Udruga “Hrvatska žena” svake godine aktivno sudjeluje, prikuplja kolače kako bi prodaja bila što uspješnija i kako bi prikupili što više financijskih sredstava za potrebite.

“Već je poznato da, kao i uvijek do sada, prihod od prodaje kolača ide u humanitarne svrhe. Opet ćemo pomoći potrebitima s područja našega grada i okolice. Stoga vam se obraćam sa toplom zamolbom da nam se pridružite u aktivnostima te da barem malim doprinosom pripomognete u prikupljanju sredstava za potrebite. Ako ikako možete, ispecite nešto od prigodnih MEDENIH I DRUGIH SITNIH KOLAČA, koje će naše članice preuzimati i pripremiti za humanitarnu ponudu,” – poručila je Marija Hlebec, predsjednica Udruge “Hrvatska žena”.

Svi koji žele sudjelovati, iz Udruge pozivaju da svoje kolače donesu dan ranije u prostorije Udruge, a to znači sutra, 02.12.2022 od 14-16 sati (Gajev trg 12, iznad bivše poljoprivredne apoteke, I. kat), gdje će Vas čekati članice Udruge „Hrvatska žena“ Krapina.

“Unaprijed srdačno zahvaljujem na odazivu i spremnosti da pomognete potrebitima, kako u ime naše udruge, tako i svih onih kojima ćete upravo Vi svojim angažmanom izazvati osmijeh na licu u ova čudljiva vremena. Radujemo se Vašem sudjelovanju, kao i posjeti na Medenom sejmu, – poručila je Hlebec te dodala da svoje priloge možete dati i na štandu na “Medenom sejmu” ili uplatiti donaciju na žiro račun HR0423400091110027611 Udruga „Hrvatska žena“ Krapina.

sleljak/zip.com.hr 01.12.2022.

Continue Reading

Aktualno