Connect with us

Najave i događanja

U subotu se održava 4. Otvoreno Prvenstvo Hrvatskog zagorja i Noć zagorskog skijanja

Ski Klub Stars i HULJS SKI pozivaju vas na 4. Otvoreno prvenstvo Hrvatskog zagorja koje će se održati u subotu, 04. veljače na Zelenom spustu na Sljemenu.

Pod pokroviteljstvom Skijaškog saveza Krapinsko-zagorske županije te u organizaciji Ski Klub Stars i Hrvatske udruge ljubitelja skijanja, održat će se natjecanje u disciplini veleslalom i to dvije vožnje za skijaše i snowboardere. To će ujedno biti 3. utrka Kupa Hrvatske u skijanju i snowboardu, a svi zainteresirani će se moći prijaviti u sljedećim kategorijama: Baby sprint (2016. i mlađi), juniore i juniorke (2003. i mlađi), seniori i seniorke rekreativci, veterani (+40 rekreativci), masters žene i muškarci (učitelji skijanja i bivši natjecatelji) i snowboard.

Svi prijavljeni trebaju pokupiti svoje startne brojeve na vrhu Zelenog spusta do najkasnije 9.30 te će nakon toga u 10 sati slijediti prva vožnja. U drugu vožnju će se plasirati svi koji uspješno završe prvu vožnju te će ona započeti u 11.45, a svečano proglašenje najuspješnijih bit će u 13 sati, nakon čega slijedi zabava na ciljnoj ravnini.

Kotizacija za utrku iznosi 10 eura, a sav prihod ide u humanitarne svrhe. Nakon utrke, organizatori pozivaju sve na službeni Apres ski party OPHZ u Caffe baru Roses u Oroslavju s početkom u 21:00. Za dobru zabavu zadužen je DJ Juky koji će vas uveseljavati do ranih jutarnjih sati, kada će se svi zainteresirani uputiti na Platak na Finale Kupa Hrvatske i 1. Primorsko Goranski Ski i snowboard festival.

Prijave za utrku nalaze se na sljedećem linku OVDJE.

zip.com.hr 03.03.2023.

Continue Reading

Aktualno