Connect with us

Društvo

U petak počinje “Noć krapinskog pračovjeka”-pogledajte što vas sve očekuje

Nezaobilazna manifestacija “Noć krapinskog pračovjeka” već je tradicionalno dio Ljeta u Krapini. Kao i svake godine, pripremljen je bogati program gdje svatko može pronaći nešto za sebe.

U petak, 14. svibnja čeka vas nastup Stella Hard Rock Band-a koji počinje u 20.30 nakon čega u 21.30 slijedi nastup plesne skupine Unifit. Večer završava koncertom Matije Cveka & The Funkensteins koji je na rasporedu u 22 sata.

Manifestacija se nastavlja u subotu, 16. lipnja besplatnom edukativnom radionicom “Samo je jedna Lucy” koja se održava od 16 do 18 sati u Muzeju krapinskih neandertalaca. Povodom Europskih dana arheologije organiziran je besplatan obilazak stalnog postava Muzeja u radoblju od 16 do 21 sat, a svaki puni sat pripremljeno je i besplatno stručno vodstvo. U 18 sati počinje nogometno ludilo pa posjetitelji na Hušnjakovom mogu gledati utakmicu Španjolska-Hrvatska. Od 20 sati na rasporedu je glazbeni festival demo bendova hušKAJ u organizaciji udruge Krapinjon. Večer završava koncertom Miach koji počinje u 22 sata.

Zadnji dan Noći krapinskog pračovjeka je u nedjelju, 16. lipnja kada je od 17 sati na rasporedu natjecanje u pripremi roštilja gdje će atmosferu zagrijati grupa Motiv. Pripremljene su i kreativne radionice za djecu te dječja predstava “Čarolija znanosti” u izvedbi Boss Teatra, a posjetitelje čeka i druženje s neandertalcima.

zip.com.hr 10.06.2024.

Continue Reading

Aktualno