Connect with us

Najave i događanja

U Klanjcu odlična zabava uz male maškare

Pingvini su u subotu popodne dogegali do središnjeg mjesta događanja u Gradu Klanjcu – Trga Antuna Mihanovića u Klanjcu i priredili svima jedan kratki, ali odličan fašnički program!

Bile su male vještice, hrabri junaci iz crtića, fenomenalni morski pes i Maša iz Tomaševca, jedna prekrasna Duga poslije kiše, medvjedići, lavići, princeze, bubamare, policajci i doktori. Posebno je bilo lijepo vidjeti na trgu i cijele obitelji pod maskama.

-Bravo za mame i tate i prije svega za naše tete iz Dječjeg vrtića “Kesten” kojima nikada, ali baš nikada ništa nije teško i nema veze jel´ Fašnik u subotu ili nedjelju, ujutro ili popodne, jel zima ili vjetar i koje sa svojim klincima, mamama i tatama uvijek naprave nešto zbog čega će nam se široko, široko razvući osmijeh na licima kao što je to bilo u subotu popodne – poručili su organizatori.

Uz krafne, vruće fritule koje su na trgu pekle tete kuharice iz vrtića, kuhano vino za one starije i čaj za male, bilo je to lijepo, šareno i veselo poslijepodne na klanječkom trgu koje su organizirali Dječji vrtić “Kesten, Kulturni centar i Gradska knjižnica Klanjec, uz potporu Grada Klanjca i pomoć Zelenjak plina, gradskog komunalnog pogona i Matije Kantura.

zip.com.hr 13.02.2024.

Continue Reading

Aktualno