Connect with us

Najave i događanja

„Skrivena blaga ruralnog turizma“ konferencija i u Stubičkim Toplicama

LAG “Zeleni bregi” poziva vas na konferenciju o izazovima ruralnog turizma u sklopu projekta „Skrivena blaga ruralnog turizma“ koja će se održati u utorak, 13. prosinca 2022. godine u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

Konferencija se organizira sa svrhom jačanja međusektorske suradnje u području ruralnog turizma, za očuvanje prirodne i kulturne baštine i pristupa lokalnoj zajednici integrirajući njezinu ekonomsku djelatnost, a namijenjena je poljoprivrednim gospodarstvima, mikro i malim poslovnim subjektima, turističkim djelatnicima, ali i svima onima koji su na neki način uključeni ili se žele uključiti u područja ruralnog turizma.

Predsjednik LAG-A Zeleni bregi Žarko Miholić pojasnio je da je sudjelovanje besplatno: “Konferencija se provodi u okviru međuteritorijalnog projekta suradnje „Skrivena blaga ruralnog turizma“ kojeg LAG „Zeleni bregi“ provodi u partnerstvu sa još pet LAG-ova sjeverozapadne Hrvatske, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Tema konferencije su Izazovi ruralnog turizma – suradnja umjetnika i turističkih radnica ili radnika, kreiranje autentičnih suvenira, izazovi distribucije, mogućnost inovacija,” – rekao je Miholić vjerujući da su to svima koji se žele baviti turizmom u ruralnom području, zanimljive teme.

Sudjelovanje je besplatno, broj ljudi je ograničen stoga organizatori pozivaju da se zainteresirani prijave, zaključno s 12. prosinca 2022. godine, putem e-mail adrese: [email protected].

Konferenciju će voditi predavači iz Instituta za turizam, jedinog znanstvenog javnog
instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji
svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom
usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.

sleljak/zip.com.hr 09.12.2022.

Continue Reading

Aktualno