Connect with us

Društvo

Promocija uvjeta i načina korištenja Mjera aktivne politike zapošljavanja u 2023. – Donja Stubica

Udruženje obrtnika Stubica poziva sve zainteresirane na promociju uvjeta i načina korištenja Mjera aktivne politike zapošljavanja u 2023. godini.

Promocija će se održati u utorak, 28. veljače u prostorijama Udruženja obrtnika Stubica, na adresi Matenačka 6 u Donjoj Stubici. Početak je predviđen u 16 sati te je sudjelovanje besplatno za sve zainteresirane.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Područnog ureda Krapina će predstaviti potpore za zapošljavanje i pripravništvo s naglaskom na potpore za zelena i digitalna radna mjesta, kao i potpore za samozapošljavanje i mjeru Biram Hrvatsku. Također će predstaviti i dodatno objasniti Mjeru Stalni sezonac i Mjere obrazovanja, osposobljavanja na radnom mjestu i usavršavanja te stjecanja kompetencija potrebnih za rad putem vaučera.

Svi prisutni moći će dobiti odgovore na sva pitanja i nejasnoće vezane za korištenje i dodjelu potpora iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a sudjelovanje je potrebno najaviti telefonom na 099/4323-595 ili e-mailom na [email protected] najkasnije do petka, 24. veljače.

zip.com.hr 17.02.2023.

Continue Reading

Aktualno