Connect with us

Mediji

“Ponosni smo da Radio Stubica uspješno djeluje, informira i zabavlja slušateljstvo već pune 52 godine” – poručio direktor Kukas povodom Svjetskog dana radija

Svjetski je dan radija. Cilj Svjetskog dana radija je podizanje svijesti u javnosti i medijima o samoj vrijednost radija, poboljšanju međunarodne suradnje te osiguranja pristupa informacijama putem radija.

Obzirom da tijekom godina jako lijepo surađujemo, uputili smo čestitke svim kolegicama i kolegama na Radio Stubici. Tim povodom direktor Radio Stubice, Mladen Kukas, također je uputio svima zahvalu i čestitke.

-Ponosni smo da Radio Stubica uspješno djeluje, informira i zabavlja slušateljstvo već pune 52 godine. Od prije nekoliko godina dijelove programa Radio Stubice možete i gledati na našem YouTtube kanalu. Čestitamo svim osnivačima, bivšim i sadašnjim djelatnicima i suradnicima Radio Stubice, kao i onima s drugih radijskih postaja, Svjetski dan radija, a ponajviše hvala našim vjernim slušateljima, svima koji nas slušaju i gledaju u domovini i inozemstvu – poručio je Kukas.

Čestitke povodom obilježavanja Svjetskog dana radija svim ostalim radio postajama upućuje i naša redakcija. Obzirom da sam godinama radila na radiju, radio kao medij uvijek će mi biti “pri srcu”.

Svjetski dan radija

Na 36. sjednici Opće skupštine UNESCO je proglasio 13. veljače kao datum kojim se obilježava Svjetski dan radija. Prijedlog je iznesen od strane Kraljevine Španjolske, na 187  sjednici UNESCO-ovog Izvršnog odbora.  Datum 13. veljače odabran je u znak sjećanja na 1946. kada je osnovan radio Ujedinjenih naroda.

Emisije ZIP četvtkom na Radio Stubici – urednica i voditeljica Snježana Leljak sa Sandrom Švaljek, zamjenicom guvernera HNB-a

Snježana Leljak/zip.com.hr 13.02.2024.

Continue Reading

Aktualno