Connect with us

Najave i događanja

Podsjećamo – Sajam zdravlja sutra u Zaboku!

Patronažne sestre Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije povodom Svjetskog dana zdravlja organiziraju Sajam zdravlja i to sutra (utorak), 09. travnja od 9 do 13 sati na Trgu Ksavera Šandora Đalskog u Zaboku.

„Moje zdravlje je moje pravo” je ovogodišnja tema Svjetskog dana zdravlja, a koji se obilježava svake godine 07. travnja diljem svijeta. Ovom temom želi se komunicirati pravo svih i svugdje na pristup zdravstvenim uslugama, edukaciji i informacijama, kao i sigurnoj pitkoj vodi, kvalitetnoj prehrani i adekvatnom stanovanju te radnim i okolišnim uvjetima.

Na sajmu će svoje aktivnosti predstaviti patronažne sestre Doma zdravlja KZŽ te mobilni, palijativni i tim psihološke djelatnosti Doma zdravlja KZŽ. Njima će se na Sajmu zdravlja pridružiti: Zavod za javno zdravstvo, Zavod za hitnu medicinu i Ljekarne Krapinsko-zagorske županije, Srednje škole Bedekovčina i Pregrada, Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana, Društvo “Naša djeca” Zabok i Društvo multiple skleroze KZŽ.

Kako i svih ovih godina, organizatori vjeruju da će se velik broj žitelja Krapinsko-zagorske županije odazvati na ovu preventivnu akciju, kako bi sačuvali svoje zdravlje i educirali se o zdravijem načinu života.

-Dođite i obavite preventivne preglede, posjetite naš Sajam zdravlja, educirajte se jer uvijek je “Bolje spriječiti nego liječiti” – poručuju organizatori.

zip.com.hr 08.04.2024.

Continue Reading

Aktualno