Connect with us

Društvo

Otvorene su prijave za Girls Code Camp 2024 za sve djevojčice koje žele naučiti kodirati!

Poznajte li djevojčicu od 12 do 16 godina koja želi naučiti kodirati? Prijavite je na Girls Code Camp, koji će se održati od 19. do 24. kolovoza 2024. godine!

Kamp će se održati u Parku drvenih skulptura u Mariji Bistrici, a ovaj jedinstveni kamp nudi učenje programiranja u prirodnom okruženju, kreiranje robotskih životinja od lego kockica, razvoj umjetničkih i glazbenih robota, te orijentaciju uz pomoć tehnologije. Kroz spoj prirode i tehnologije, djevojčice će istražiti mogućnosti za održivu budućnost. Program uključuje timske aktivnosti, logorsku vatru i izviđačke vještine, te usvajanje STREAM vještina – Science, Technology, Research, Engineering, Art, Math.

Tijekom šest dana, sudionice će doživjeti nezaboravno iskustvo. Spavat će u šatorima, upravljati robotima i izviđačkim alatima, te otkrivati inovacije kroz spoj prirode i tehnologije. Prijave su otvorene do 20. srpnja 2024. godine. Preuzmite i ispunite obrazac s naše web stranice te ga pošaljite na [email protected]. Više informacija potražite OVDJE.

zip.com.hr 20.06.2024.

Continue Reading

Aktualno