Connect with us

Najave i događanja

NE PROPUSTITE! U Gupčev kraj po prvi puta dolaze Bajaga i Instruktori!

Ljeto u dvorcu Oršić je u punom jeku jer ove godine na prekrasnim lokacijama dovodi jaka glazbena imena.

Nakon čarolije Nine Badrić, pravi spektakl, prošlog petka napravio je Gibonni. Koliko ga publika voli pokazao je i rasprodan koncert na jedinstvenoj svjetskoj pozornici ispred Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici.

Publika je uglas pjevala njegove hitove, a ponesen atmosferom na pjesmi „Dobri ljudi“, Gibonni je skočio u publiku i zajedno s njima otpjevao ovaj hit posvećen svim dobrim ljudima.  Atmosfera je bila bajkovita, a Spomenik u pozadini, prelijevale su prekrasne boje osvjetljenja i na taj način uz odličan glazbeni ugođaj, publici je priušten i vizualni užitak.

Osim publike koja je pristigla iz svih dijelova Hrvatske, od Osijeka do Dubrovnika, bilo je tu posjetitelja iz čak 8 stranih zemalja: Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovačke, Australije, Njemačke, Ukrajine, čak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mnogi su spojili i koncert i kupanje na Termama Jezerčica i tako si priuštili odličan izlet uz poseban glazbeno scenski ugođaj kakav Gibonni i njegov bend rade.

Kako slijede sve topliji dani i vruće ljetne temperature, idući vikend koji je ujedno i zadnji u nizu u sklopu Ljeta u dvorcu Oršić, donijeti će opet raznoliki i bogati sadržaj te zaključiti ovogodišnje izdanje uz jednog od najpopularnijih autora u regiji – Bajage.

U subotu sve posjetitelje čeka pravi rock spektakl jer Bajaga, po prvi puta u sklopu turneje kojom slavi 40 godina, dolazi u Gupčev kraj. Jedan od komercijalno najuspješnijih pop-rock sastava u regiji, čija popularnost ni danas ne jenjava, podsjetit će publiku na nove, ali i legendarne stare hitove, stvarane kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju: Tišina, Ti se ljubiš, Zažmiri, Plavi Safir, Muzika na struju, 220 u voltima, Tamara, S druge strane jastuka…

Bajaga i Instruktori, ove godine slave 40 godina glazbenog djelovanja, a pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Ulaznice su već dostupne i mogu se kupiti online putem sustava ENTRIO (20,00 eura) te na prodajnim mjestima:
-Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, Toplička 7, Donja Stubica (radnim danom od 8-15 sati)
-Pučko otvoreno učilište Donja Stubica, Golubovečka 5, Donja Stubica – prostor Doma kulture (ponedjeljak, srijeda, petak od 8-16 sati te utorak i četvrtak od 10-18 sati)
-Recepcija vodenog parka hotela Termi Jezerčica, Toplička 80, Donja Stubica (svaki dan od 8-20 sati) te na dan koncerta, sat vremena prije, po cijeni od 25,00 eura.

Okupite ekipu i osigurajte svoje mjesto na ovom rock spektaklu. Subota 13. srpnja 2024. Kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu (Samci 64, Gornja Stubica). Napomena: Djeca do 10 godina imaju besplatan ulaz.

zip.com.hr 10.07.2024.

Continue Reading

Aktualno