Connect with us

Najave i događanja

NE PROPUSTITE: Ove subote prekrasan koncert povodom Valentinova u Kumrovcu

Iz Općine Kumrovec s veseljem najavljuju još jedan mega koncert u Kumrovcu, točnije u kulturno-društvenom domu na stadionu u Razvoru.

Nakon Džo Maračića Makija koji je oduševio brojnu publiku u prosincu, na pozornicu povodom Valentinova, u subotu, 17. veljače 2024. stižu Rajko Suhodolčan i Barbara Suhodolčan Vrbički, te grupa Happiness.

Barbara Suhodolčan (Zagreb, 1992.), hrvatska koncertna i operna pjevačica (sopran); kći je autora, glazbenika i glazbenog producenta Rajka Suhodolčana. Rajko, jedan je od utemeljitelja (voditelj i producent) legendarnog Kvarteta Gubec ( Krapina, 2004.), koji je 2007. godine imao tri nominacije za glazbenu nagradu Porin u tri kategorije narodne glazbe, a i osvojio Porina za najbolji album folklorne glazbe (Ak sem ti srčeko ranil) u 2006. godini. To je bio prvi zagorski Porin otkako postoji ta nagrada.

-Ovakvim događanjima želimo upotpuniti kulturni život Kumrovca, ali i maksimalno iskoristiti naš kulturno-društveni dom koji ima kapacitet primiti do 400 ljudi. Karte za koncert povodom Valentinova mogu se kupiti u Općini Kumrovec, suvenirnici Muzeja Staro selo Kumrovec ili putem entrio.hr . Veselimo se vašem dolasku! – poručio je načelnik Kumrovca Rober Šplajt.

zip.com.hr 14.02.2024.

Continue Reading

Aktualno