Connect with us

Društvo

Ne propustite odlične filmske naslove ovog petka u Kinu Krapina!

Kino Krapina, ovog petka, 21. lipnja, donosi čak dva naslova.

Od 19 sati možete pogledati animirani film IZVRNUTO OBRNUTO 2.

Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos (zapravo stiže ih još nekoliko!)! Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. U nastavku Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos (zapravo stiže ih još nekoliko!) Emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje imaju novog posla u Rileyinom umu. Dok su se u prvom nastavku morale nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, sada dobivaju društvo novih emocija jer Riley ipak odrasta u mladu djevojku. Tinejdžerske godine znaju biti emotivno jako zahtjevne.

U 21 sat na repertoaru je uzbudljivi triler EGZORCIZAM.

Oskarovac Russell Crowe glumi Anthonyja Millera, glumca koji se bori s unutarnjim demonima dok snima nadnaravni horor.Oskarovac Russell Crowe glumi Anthonyja Millera, glumca koji se bori s unutarnjim demonima dok snima nadnaravni horor. Njegova kćer Lee (Ryan Simpkins) sumnja da Anthonyjevo ponašanje proizlazi iz povratka u stare ovisnosti ili iz nečega još mračnijeg.

Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni dvorane sat vremena prije projekcije, a cijena ulaznice iznosi 3,5 eura.

zip.com.hr 20.06.2024.

Continue Reading

Aktualno