Connect with us

Društvo

NE PROPUSTITE: GFUK donosi odličnu predstavu u Klanjec!

Ljetno izdanje GFUK donosi još jedno uzbudljivo događanje u Zagorju. U četvrtak, 4. srpnja, u 20 sati, održat će se predstava “Prekid preko veze” u ugodnom ambijentu Spomen-parka znamenitih Klanjčana.

Predstava “Prekid preko veze” je europski hit koji je očarao publiku u produkcijama diljem kontinenta. Po prvi put stiže u Klanjec u režiji Krešimira Dolenčića i produkciji Kazališta Moruzgva. Ova neodoljiva komedija vodi vas u svijet neobične agencije specijalizirane za iznimno teške razgovore o prekidu veza, koju vodi umjesto vas i obećava besprijekornu uslugu. Predstava donosi jedinstvenu kombinaciju nezaboravnog humora, nevjerojatnih situacija i nepredvidivih preokreta.

U glavnim ulogama nastupaju sjajni glumci: Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić. Ulaz na predstavu je besplatan, a besplatne ulaznice možete podići u Kulturnom centru ili Gradskoj knjižnici Klanjec. Rezervacije su moguće na broj telefona 049 550 235 ili 098 460 247, kao i putem e-maila na adresi [email protected].

U slučaju lošeg vremena, predstava će se premjestiti u Veliku dvoranu Grada Klanjca.

zip.com.hr 28.06.2024.

Continue Reading

Aktualno