Connect with us

Kultura

“Na konju u Muzeje” – program traje od 05. studenog do 04. prosinca 2022.

Danas je u Galeriji Antuna Augustinčića, u okruženju skulptura konja i jahača, održana konferencija za novinare na kojoj je predstavljen novi, zajednički program svih muzeja okupljenih u Muzeje Hrvatskog zagorja nazvan “Na konju u Muzeje”.

Program je namijenjen obiteljima s djecom, trajat će od 5. studenog 2022. do 4. prosinca 2022. godine kada slijedi velika završnica u Kumrovcu uz paljenje adventske svijeće, te dolazak sv. Nikole i Krampusa u kočiji koju će vući konji. Svoj djeci će biti podijeljeni slatki poklončići, a najsretniju obitelji koja se bude uključila u program “Na konju u Muzeje”, Centar “Ritam s konjem” iz Stubičkih Toplica, partner projekta, nagradit će školom jahanja.

Radionice će se održavati vikendima – subotom i nedjeljom u 10 i 14 sati, a namijenjene su djeci koja za 46 kuna dobe drvenog konjića, knjižicu u kojoj se nalaze tekstovi o temama posebno za svaki muzej i naljepnice koje se lijepe na određena mjesta, što će pomoći upoznavanju tema. U cijenu je uključena i radionica, a raspored je takav da će u jednom danu biti moguće posjetiti dvije radionice. Program će trajati od 5. studenoga do 4. prosinca 2022., a organizatori poručuju da će se sve moći pratiti na Facebooku i Instagramu.

zip.com.hr 25.10.2022.

Continue Reading

Aktualno