Connect with us

Najave i događanja

Koncertna promocija albuma “Djeca radoznala” Zabočkih mališana

Godišnji koncert Zabočkih mališana, dječjeg zbora Društva „Naša djeca“ Zabok održat će se ove subote 15. lipnja u 18 sati u Osnovnoj školi K.Š. Gjalskog u Zaboku.

Zabočki mališani tradicionalno sezonu završavaju godišnjim koncertom, a ovoga puta uz već poznate brojalice i dječje hitove za zagrijavanje, glavni dio koncerta bit će promocija novog
albuma koji je izašao ove godine te se već može slušati na svim streaming platformama. Riječ je o novom, autorskom albumu pod nazivom „Djeca radoznala“.

Predstavom „U potrazi za vješticom“ predstavit će se već stalni suradnici DND-a Zabok lutkari 3.b razreda OŠ K.Š. Gjalskog iz Zaboka.

-Na samom koncertu moći se nabaviti novi album – CD „Djeca radoznala“ te uživati u
izvedbama zborašica i zboraša i malog DND-ovskog benda na klaviru, violini, klarinetu, gitari i
kahonu. Pozivamo djecu i roditelje na koncert Zabočkih mališana! – poručila je Jasenka Borovčak, voditeljica Zabočkih mališana i tajnica Društva “Naša djeca” Zabok.

Prošle godine odradili su slavljeničke koncerte povodom proslave 30 godina postojanja te svojim nastupima oduševili mnogobrojnu publiku.

Također su poručili da im je za sve aktivnosti DND-a, a i kako bi Zabočkim mališanima omogućili dvoranu za probe potreban novi adekvatan prostor – donirajte za PIK PAK kuću: https://www.dndzabok.hr/doniraj/

sleljak/zip.com.hr 10.06.2024.

Continue Reading

Aktualno