Connect with us

Najave i događanja

KONCERT ŠKOLE ROCKA I MODERNE GLAZBE U KRAPINSKOJ GALERIJI

Pučko otvoreno učilište Krapina organiziralo glazbenu poslasticu u dvorištu Galerije Grada Krapine za kraj prvog vikenda „Ljeta u Krapini“.

Brojni posjetitelji okupili su se u nedjelju, 19. lipnja 2022. u dvorištu krapinske Galerije. U prekrasnom ambijentu polaznici Škole rocka i moderne glazbe pripremili su koncert, kako bi pokazali koliko su uspjeli naučiti u kratkom vremenu od jednog semestra, koliko Škola djeluje.

Grozdana Pavlović, ravnateljica POU Krapin

Grozdana Pavlović, ravnateljica POU Krapina s ponosom je otvorila ovaj koncert uputivši nekoliko uvodnih riječi; „Ovaj projekt pokrenulo je Pučko otvoreno učilište Krapina tijekom prošle godine okupivši tim iskusnih, educiranih i uspješnih glazbenika Karla Kukovačeca, Tomislava Presečkog, Kristijana Sinkovića, a kasnije nam se pridružila i Andreja Vidović.

Tijekom cijele godine oni su s velikim entuzijazmom i na vrlo profesionalnoj razini uvježbavali naše polaznike i stoga ima najsrdačnije zahvaljujem. Od rujna prošle godine upisivali smo radionice bubnjeva, klavijatura, gitare i bas gitare, a kasnije smo oformili i grupu solo pjevanja, tako da danas brojimo 35 polaznika, a ponosni smo što se iz redova polaznica oformio i jedan rock bend.“ -istaknula je ravnateljica Pavlović, uz posebnu zahvalu na svekolikoj podršci gradonačelniku Zoranu Greguroviću.

Čestitke svim polaznicima i mentorima na uspjehu i što su u vrlo kratkom roku pripremili ovu glazbenu poslasticu za sve nas u dvorištu gradske Galerije.

sleljak/zip.com.hr 20.06.2022.

Continue Reading

Aktualno