Connect with us

Društvo

Klinci, roditelji, bake i djedovi – dođite na bal u gradsku knjižnicu Oroslavje

Bal će se održati 14. veljače 2024. od 18-20 sati, namijenjen je klincima i klincezama kako bi i oni dobili mogućnost proslaviti Valentinovo.

Ovog puta neće imati priredbu ni goste, već će sve biti baš onako kako najmlađi vole – jednostavno i zabavno, prepuno balona, dobre glazbe i šarenih svjetala. Ulaz je besplatan, a na vama je samo da obučete najljepše haljinice i leptir mašnice te da se spremite za zabavu.

-Dok se klinci okupljaju, moći će se poigrati na dječjem odjelu i pročitati te posuditi knjige, a u 18 sati kreće glazba i sreća. Onima koji su bili na balu u organizaciji MK Zagorski orlovi, znaju koliko je klincima bilo divno plesati na pozornici te kako se mnogi nisu dali doma. Pitali ste nas, nakon prvog bala, kad će se tako nešto ponovno organizirati, a Valentinovo je idealan dan za to, zar ne? – kažu organizatori te pozivaju roditelje, bake i djede da im se pridruže i zaplešu s njima!

-Da nam princeze i baletani ne budu žedni i gladni, pripremit ćemo grickalice i sokove. Na vama je samo da nam javite koliko djece na bal dolaz, kako bismo svega dovoljno pripremili. Prijave se primaju na e-mail [email protected].

zip.com.hr/Foto: U potrazi za riječima 12.02.2024.

Continue Reading

Aktualno