Connect with us

Najave i događanja

Kino Toplice u novom ruhu dočekalo projekciju “Sedmog neba”

Kino Toplice osvanulo u novom ruhu nakon nešto više od dva mjeseca renoviranja. Najpotrebnija je bila zamjena fotelja koje su bile u jako lošem stanju, a otvorenje je obilježila projekcija hrvatske komedije „Sedmo nebo“.

Prema riječima načelnice Gordane Jureković, ovo jako puno znači mještanima Krapinskih Toplica zbog raznolikih kulturnih sadržaja koji se održavaju u ovom prostoru.

-Uspješnom prijavom na Ministarstvo kulture ostvarili smo sredstva od 50 tisuća eura, još toliko smo dodali, obnovili smo fotelje i podove, sve s ciljem da bi našim mještanima bilo što ugodnije i da bi naše kino bilo što posjećenije, kao i cjelokupan kulturni sadržaj koji se održava u našem Domu kulture- kazala je Jureković.

Kao mještanka Krapinskih Toplica, prvu projekciju u novouređenoj dvorani Kina Toplice s veseljem je dočekala i zamjenica župana Jasna Petek.

-Sad zaista imamo sve. Možemo imati odlične projekcije, možemo sve filmove koji su aktualni i koji se nude u zagrebačkim kinima pogledati u Krapinskim Toplicama. Nadam se da će ovo novo preuređeno kino privući puno posjetitelja – rekla je Petek te zahvalila Općini Krapinske Toplice koja se prijavila na natječaj Ministarstva kulture.

Mnogobrojna publika mogla je uživati i u druženju s redateljicom i glumačkom ekipom, a po završetku projekcije u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Krapinske Toplice održan je domjenak humanitarnog karaktera.

zip.com.hr 22.01.2024.

Continue Reading

Aktualno