Connect with us

Najave i događanja

Grad Klanjec poziva vas na doček Nove godine na klanječki trg – “Nemojte ostati doma!!! ” – poručuju

Iz Grada Klanjca poručuju – zajedno ispratimo staru i dočekamo novu godinu na našem malom i simpatičnom dočeku na Trgu Antuna Mihanovića, program počinje sutra (subota) u 22,30 sati.

Očekuju vas klanječki domaći glazbenici Siky, Tomica Ventek, Ivan Ventek, Mario Malovec, Marko Poslončec okupljeni oko Igora Siročića, nostalgičnog imena “Vrijeme vinila” i izbor glazbe koju svi znate i volite i koja će vam uljepšati ulazak u novu godinu. Najbolje kuhano vino u cijelom kraju se podrazumijeva, kažu organizatori, a ako uzmete sa sobom koju kutijicu kolača i šampanjac od doma, možete biti sigurni da vam nitko neće zamjeriti.

Organizatori naglašavaju: “Sigurni smo da nam za dobru zabavu nikakva pirotehnika, pa ni ona dozvoljena, stvarno nije potrebna!!!  Baš kao na prošlu Staru godinu kada se na trgu nije čula niti jedna petarda i jednako su uživala i djeca i naši stariji sugrađani. Nek´ nam godina završi u miru i zajedničkom veselju!” – napomena je u stvarno dobroj namjeri.

“S obzirom da smo u protekle tri godine dobro naučili da ne treba imati prevelika očekivanja, iskoristimo onda na najbolji način one male, ali važne stvari.  Ne treba čekati iduću godinu za doček s dragim ljudima! Dođite nam u čestitare, ovaj put uz dozvoljene poljupce i zagrljaje! Nemojte ostati doma!!! ” – poručili su iz Grada Klanjca.

zip.com.hr 30.12.2022.

Continue Reading

Aktualno