Connect with us

Društvo

Gdje nestaje asfalt, kreće Ciklokros Roonda Stubaki!

Gdje nestaje asfalt, kreće Ciklokros Roonda Stubaki by Viktor Potočki! Dođite!

Zamislite mjesto gdje se blato pretvara u umjetničko platno, a bicikli u četke koje pišu priče o hrabrosti i izdržljivosti. To je „Ciklokros Roonda Stubaki“ – ne samo utrka, već festival kotača, znoja, smijeha te svakako blata! U srcu neustrašive prirode uz jezero Jarki Stubičke Toplice, ciklokros dobiva novu dimenziju, miješajući adrenalinske izazove s dozom lude zabave.

I tko bi bolje predstavljao duh CX Roonde od Viktora Potočkog, koji poznaje svaki pedalj svog rodnog kraja? On nije samo vozač, on je maestro blata i brzine, koji sa svakim pedaliranjem pomiče granice mogućeg. Viktor, sa svojim zaraznim osmijehom i stilom vožnje koji odbija priznati ‘nemoguće’, postaje sinonim za duh ove utrke.

Dakle, ako ste mislili da je ciklokros samo sport, „Ciklokros Roonda Stubaki“ vas poziva da ponovno razmislite. Ovo je spektakl gdje se svaka kap znoja miješa s dozom ludila, gdje se svaki uspon pretvara u priču, a svaki krug staze postaje avantura. Dođite i postanite dio ove nezaboravne ciklokros simfonije, gdje se svaki pedal osjeća kao pobjeda!

Utrka će se održati u nedjelju, 4. veljače s početkom u 11:30 kod jezera Jarki u Stubičkim Toplicama.

Više informacija potražite OVDJE!

zip.com.hr 02.02.2024.

Continue Reading

Aktualno