Connect with us

Društvo

Fašnik se vraća u Selno! Vrni se i ti i uživaj u odličnom fašničkom programu!

Nakon dugo godina ponovno se održava fašnička povorke i maskirana zabava u Selnom. U subotu 10. veljače dođite u Selno u dom i podržite da se vrati ovaj tradicijski događaj!

Sportsko društvo “Pećina” Selno organizira ovogodišnji fašnički program u Selnom! Ovaj događaj nakon nekoliko godina pauze, vraća se još bolji, a na vama je samo da dođete i uživate u odličnom programu kojeg su organizatori pripremili!

– Plan je ovakav: u 9 se mačkari z svojim traktorima okupljaju ispred Društvenog doma Selno, formiraju kolonu i uzimaju zalet za kretanje. Svi vi kojima su kućna vrata na relaciji Selno – Klokovec – Krapinske Toplice – Jurjevec – Jalšje (a možda nas put i h Ravnice otpelja) pripravite malo dobre volje (i kapljice), ak nemate bumo vam mi dali. Ideju plehari i kolona mačkurof pa bu nas lijepo za videti (slobodno nas i poslikate). Ak imate super ideju za masku, a dobre bi bile i da imate traktor i prikolicu, nazovite broj na plakatu (Joža bu vam sve objasnil) i prijavite se da znamo kolko kobasi treba skuhati. Kobase h povorke buju zabadaf za sve mačkure koji su bili h povorke, isto kak i porcija gulaša kad se vrneme h dom. Trebali bi se vrnuti do 18, ali vi same dojdite i počakajte nas! Nakon 18 – vudri brigu na veselje uz naše domače Zvuke Zagorja, dobru kapljicu i fini gulaš. Lijepe se doma zamaskirajte jer bume birali i najbolju masku, a to osim kaj bu velika čast je i korisna titula za deti h životopis. Dobre bu, dojdite! – poručuju organizatori!

Stoga, pripremite maske i dođite!

zip.com.hr 02.02.2024.

Continue Reading

Aktualno