Connect with us

Najave i događanja

Djeco, Djed Božićnjak je ove subote u Zlatar Bistrici!

Općina Zlatar Bistrica poziva svu djecu i sve one koji se tako osjećaju da dođu u subotu, 17. prosinca u 12:00 sati na parkiralište općinske zgrade u Zlatar Bistrici, kod Kuće Djeda Božićnjaka.

Pridružite im se u dočeku Djeda Božićnjaka, Bake Božićnjak i njihovih velikih i malih pomoćnika. Najmlađe očekuju slatki mali pokloni, proglašenje i darivanje pobjednika za najkreativnije Pismo Djedici, nastup mažoretkinja te dolazak raznih pomoćnika Djeda Božićnjaka. Uz pjesmu i ples moći ćete se i fotografirati s Djedom, a za okrjepu vrijedne ruke Bake Božićnjak te ostalih Djedovih pomoćnica i pomoćnika pripremile su božićne kolačiće, čaj i još ponešto fino za one malo veće posjetitelje.

Spektakularni doček upriličit će Hrvatska gorska služba spašavanja, Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Zlatar Bistrice, ATV Putna, Zlatarbistričke mažoretkinje, Udruga umirovljenika, Udruga vinogradara, vinara i podrumara Cetin i mnogi drugi. Dođite i uživate u adventskim događanjima ove subote u Zlatar Bistrici, poručuju organizatori.

zip.com.hr 14.12.2022.

Continue Reading

Aktualno