Connect with us

Društvo

Danas slijedi nastavak Zabavno sportskog vikenda u Mariji Bistrici

Jučer, 15. lipnja počeo je Zabavno sportski vikend u Mariji Bistrici.

Za posjetitelje je pripremljen bogati sadržaj na nogometnom igralištu i oko njega.

Održan je ”Deklica kup” – prvi nogometni turnir za djevojčice u Mariji Bistrici. Na turniru su uz dvije domaće ekipe nastupile i mlade nogometašice Agrama, Brezovice, Bubamare, Dinama, Mladosti iz Zaboka, Ponikvi, i dvije ekipe Lavica.

Prvo mjesto pripalo je Agram, koji je u finalu pobijedio Lavice 1, dok je treći bio Dinamo, koji je u borbi za to treće mjesto pobijedio Mladost iz Zaboka. Ekipe Mladosti MB osvojile su peto i šesto mjesto.

Održao se i turnir u uličnoj košarci, Mbasket. U konkurenciji osam ekipa pobjedu je odnijela ekipa ”Zabok park”, koja je u finalu sa 21:18 pobijedila ekipu ”Mokra braća” iz Bistre. Treće mjesto pripalo je ekipi ”Balonaši” iz Zagreba.

Okupljeni su imali priliku gledati nogometnu utakmicu Hrvatska –Španjolska sa Eura u Njemačkoj, a nakon toga mogli su uživati u koncertu grupe Novi svijet.

Za najmlađe je bio pripremljen zabavno-animacijski park i facepainting, koji je na rasporedu i danas.

Danas od 14 sati slijedi Turnir u igri ”Čovječe ne ljuti se”, od 16.30 čekaju vas Susret mažoretkinja, a od 18 sati Predstava „Eko jelka i čarobna planeta“ kazališta Goranga. Tu je i Nedjeljno popodne uz „Šarene loptice“.

zip.com.hr/rmb.hr 16.06.2024.

Continue Reading

Aktualno