Connect with us

Najave i događanja

Članovi Poslovnog kluba – Skup za Zagorje i predstavnici OKKZŽ održali tribinu učenicima Srednje škole Bedekovčina

Tribina s učenicima održana je 07. veljače 2024. godine i to za smjer građevinarstva i smjer poljoprivrede, a sve u suradnji s OKKZŽ, Poduzetničkim centrom KZŽ, uz podršku Krapinsko-zagorske županije, kao osnivača srednjih škola.

Cilj gostovanja članova Poslovnog kluba i gospodarstvenika bio je pomoći učenicima oko izbora profesije, približiti im pojedine profile industrija županije, te ih kroz primjere dobre prakse motivirati za ulazak u svijet poduzetništva.

Uvodne govore učenicima, održala je pedagoginja SŠ Bedekovčina, Tatjana Papst, ističući važnost organiziranja tribine, a moderator događaja bila je tajnica Poslovnog kluba Skup za Zagorje, Ksenija Tomić.

Nakon uvodnih govora učenicima su se obratili članovi Poslovnog kluba, Davorin Lovrenčić, direktor Ing-Jet d.o.o, tvrtke specijalizirane za izvođenje geotehničkih radova, Igor Jambrešić, vlasnik obrta IDA NOVA – uzgoj bobičastog, orašastog i ostalog voća, Miro Čaržavec, vlasnik obrta ČARŽAVEC i predsjednik UO Zabok te Zdenko Gojšić, vlasnik obrta ZAGI-GRAD.

Svi sudionici predstavili su svoje profesije, profile tvrtki u kojima uspješno djeluju te svojim znanjem i iskustvom motivirali učenike u kreiranju njihove budućnosti, što potvrđuje ispunjena dvorana Srednje škole Bedekovčina, te pitanja učenika i interes za sudjelovanjem na tribini.

zip.com.hr 07.02.2024.

Continue Reading

Aktualno