Connect with us

Najave i događanja

BRANITELJSKE UDRUGE KUHAJU KOTLOVINU U OROSLAVJU

Bogat program povodom obilježavanja Dana grada Oroslavja odvija se od petka, 12. kolovoza pa sve do ponedjeljka, 15. kolovoza 2022. U Društvenom domu u Oroslavju, dana, 14. kolovoza 2022. održava se natjecanje braniteljskih udruga u pripremi kotlovine.

“Ljetna pozornica Grada Oroslavja”, odnosno bogat program povodom obilježavanja Dana grada od 12. do 15. kolovoza uveseljava mnoge posjetitelje, od najmlađih do najstarijih. Pripremljeni su brojni sadržaji i prema riječima gradonačelnika, Viktora Šimunića priređen je spektakularan program i dolaze ljudi iz cijelog Zagorja. Već su održana dva koncerta na Oro trgu, Hladno pivo i Queen real tribute band, danas, 14. kolovoza nastupa Nina Badrić, a sutra, 15. kolovoza Kvartet Gubec.

Brojne udruge od 12. do 15. kolovoza pripremaju druženja uz kotlovinu, gljivarski gulaš, izložbu gljiva, natjecanje u ribolovu, šahovski turnir.

Tu su i brojni izlagači sa svojim proizvodima, ali i kazališne predstave, Beer fest, animacije za djecu, performeri, likovna radionice i kolonije. Osim atraktivnih koncerata, na trgu će biti i bogata gastro ponuda, kao i DJ – i koji će biti zaduženi za dobru atmosferu već od popodnevnih sati cijelog vikenda.

Tako se danas, 14. kolovoza 2022. u Društvenom domu u Oroslavju, održava se natjecanje braniteljskih udruga u pripremi kotlovine. Željko Kolar, krapinsko-zagorski župan redovito se odaziva na sve aktivnosti branitelja i ostalih udruga, pa je tako bilo i ove nedjelje: “Svaki puta kad se sastanu branitelji, svaki puta šaljemo poruku da ima onih koji su zaslužni za stvaranje Hrvatske države i šaljemo mladima istinu o domovinskom ratu. To su dvije ključne stvari koje ćemo raditi dokle god ima nas živih branitelja. Što se tiče vašeg kuhanja, ja se deveti puta vraćam, “još sam živ” kako vele vaši kolege, znači da je kvaliteta neupitna” – istaknuo je župan Kolar, poželio svim braniteljima i sudionicima dobru zabavu, druženje i naravno da se vrate i slijedeće godine i kuhaju za sve posjetitelje manifestacije.

sleljak/zip.com.hr 14.08.2022.

Continue Reading

Aktualno