Connect with us

Društvo

Bliži se veljača, a s njom i fašničko ludilo u Pregradi! – obuci kreativnu masku i dođi!

U nedjelju, 11. veljače 2024. od 15 sati, na Trgu Gospe Kunagorske održat će se Pregrački fašnik ’24.

“Či maš ekipu, originalnu masku i dobru vuolju, idealan si kandidat za Pregrački fašnik ’24. Zatu ne čakaj, prijavi se zde glih!” — Vrabec 

Pozivaju se udruge, mjesni odbori, ustanove, građani i svi zainteresirani da se pridruže Pregračkom fašniku i prijave svoje maske. 

Organizatori Pregračkog fašnika ’24. su Pučko otvoreno učilište Pregrada, Turistička zajednica područja Srce Zagorja i Grad Pregrada. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte organizatore putem e-pošte na [email protected] ili telefonom na 049 376 122.

Također se priključite kreiranju novog broja satiričkog lista Pregračkog fašnika “Vrabec ’24.”. Od posljednjeg broja “Vrapca” prošlo je nekoliko godina, zato vjerujemo da se nakupilo materijala i da ćete se odvažiti poslati nam svoje šaljive priloge. Isključiva svrha lista je nasmijati vas dogodovštinama koje su se zbile u gradu.

Morete poslati šaljive pjesme, kratke priče ili tekstove, kratke stripove, crteže, a morete poslati i meme. Pruobajte pisati na kajkavskem jeziku, tuo vam je plus!

Sudjelovanje je anonimno. Svi poslani sadržaji moraju biti originalno autorsko djelo. Tekstovima uvredljivog karaktera, po odluci uredništva, nema mjesta u “Vrapcu ’24.”!

Dođite i budite dio fašničkog ludila u Pregradi!

zip.com.hr 21.01.2024.

Continue Reading

Aktualno